Skip to content

Referanser

Referanser

Stort logo for Lyreco

«Vi bruker Patrik til oversettelsesoppgaver for alle våre kampanjer. Patrik er alltid profesjonell og faglig i sin oversettelse. Det skinner gjennom at han er språkdetaljert og setter en ære i å oversette korrekt. I tillegg er Patrik helt utrolig fleksibel og løser alltid oppgavene med lynets hastighet – selv om vi leverer med ultrakorte tidsfrister. Patrik er også alltid vennlig og behagelig å kommunisere med.

Jeg kan KUN anbefale Patrik! Vi setter virkelig pris på samarbeidet!» 

Dina Flygenring
Head of visual design, Lyreco Scandinavia

(Lyreco er Europas største leverandør av arbeidsplassrekvisita)
Logo for DFDS

«Siden oktober 2021 har Patrik Högkvist oversatt nyhetsbrev, grafisk materiell, innlegg til sosiale medier m.m. for DFDS. Jeg har vært svært fornøyd med Patriks arbeid, kommunikasjonsevner og menneskelige egenskaper.

Patrik har et utrolig skarpt blikk for detaljer, stiller spørsmål for å få oppklart uklarheter og sørger for at arbeidet hans er støvsugd for feil før levering. I tillegg tilpasser Patrik alltid oversettelsene så de passer til rutene og målgruppen på det svenske markedet! Patrik kommer med forslag og påpeker feil i kildefilene, og han står alltid til rådighet hvis vi har spørsmål og trenger for hjelp med ad hoc-oppgaver.

Jeg kan varmt anbefale Patrik. Han leverer alltid fremragende kvalitet og har dessuten en forbilledlig ansvarsfølelse og innstilling til de oppgavene han påtar seg.»

Evelina Slavinskyte
Digital Marketing Specialist, DFDS

Logo for FSC

«Vi bruker Patrik til å oversette hjemmesidetekster til kampanjesider. Helt fra første e-post var han profesjonell og rask til å svare. Han setter seg inn i oversettelsen og leverer gjennomarbeidede tekster. Varm anbefaling herfra.»

Sara Helgren Boll
Kommunikasjonsmedarbejder og prosjektkoordinator, FSC

«Jeg engasjerte den norsk-svenske oversetteren Patrik Högkvist for å oversette og korrekturlese vårt personlige treningsnettsted til svensk, og jeg kunne ikke ha valgt en mer profesjonell person. Patrik er svært nøyaktig, presis og grundig, og han gjorde en ekstra innsats for å gi oss akkurat det vi trengte.

Uten tvil, velg Patrik – han er den oversettelseseksperten du har lett etter!»

Cecilie Espolin Johnson
CEO, Bino Training

«Vi har hatt gleden av å samarbeide med den dyktige svenske oversetteren Patrik, som har vært ansvarlig for oversettelse og korrekturlesing fra norsk til svensk av en produktkatalog (InDesign). Jeg er svært fornøyd med resultatet av samarbeidet, og det er helt sikkert at jeg vil velge å benytte meg av Patriks tjenester igjen i fremtiden.»

Sidsel Louise Kristiansen
Grafisk formgiver, BesserSchnitt Reklamebyrå

«Da vi akutt trengte en oversetter, var det en stor glede og trygghet at Patrik påtok seg oppgaven, som var vanskelig, fordi materialet er komplisert og ikke lett tilgjengelig for ikke-profesjonelle.

Men Patrik kastet seg over oppgaven med presisjon og perfeksjon. Det som tok oss flere år, gjennomførte Patrik raskt og effektivt til vår store tilfredshet på kort tid.

Vi kan varmt anbefale et samarbeid med Patrik Högkvist»

Mette Rørdam
Direktør og interiørarkitekt, IndretningsAkademiet A/S

«Vi er veldig fornøyde med Patriks arbeid. Han setter seg inn i alle tekster, fra enkeltsetninger til mer avanserte spinnertekster. Vi kommuniserer bra, og det er hyggelig å skrive direkte med ham som faktisk gjør jobben. En stor anbefaling fra oss.»

Jesper Jansen
Programmerer, BilligToner

«Vi er veldig fornøyde med Patriks innsats og kommunikasjon underveis. Det var et vanskelig oppdrag da tekstene var av svært varierende kvalitet, så det var en kjempejobb å få dem alle opp på A++-nivå!»

Halfdan Trolle Krawack
Business Development Coordinator, Architect

«Vi hos Blonde valgte Patrik til å oversette våre kundecases før vår lansering i Sverige. Tekstene er i stor grad avgjørende for vår nye Sverige-avdelings suksess, så vi ønsket høyeste kvalitet.

Patrik var svært imøtekommende og konstruktiv, og han leverte et eksepsjonelt godt stykke arbeide, som uten tvil vil generere nye kunder. Vi er ham meget takknemlig og kan varmt anbefale hans tjenester!»

Alfred Lauritzen
Partner & Producer, Blonde Inc.

«Samarbeidet med DANSKA TILL SVENSKA AB fungerer effektivt og upåklagelig. Leveringstiden er kort, oversettelsene alltid korrekte – og den løpende dialogen med Patrik er alltid smidig og profesjonell.»

Lars Hintze Andersen
CEO, Dania Software

«Jeg har gjennom lengre tid hatt et godt samarbeid med Patrik, som har gode språkkunnskaper og høye kvalitetskriterier til oversettelsene. De er alltid gjennomarbeidede, feilfrie og tilpasset målgruppen når det gjelder ordvalg. Patrik er en fornøyelse å arbeide sammen med.»

Fie Sørbø
Norsk og dansk oversetter

«Vi i wawa fertility har vært veldig glade for samarbeidet med Patrik i forbindelse med vår lansering i Sverige.

Han har bistått oss med oversettelse av både nettsidetekster og innhold i appen. Han har vært fleksibel og alltid levert raskt, noe som har vært avgjørende for vårt arbeid.»

Barbara Saouma
Head of Partnerships, wawa fertility

«Patrik er profesjonell og leverer grundige oversettelser til avtalt tid. Han har stor oppmerksomhet på detaljer tross våre korte deadlines. Patrik tar seg også tid til å gi tilbakemeldinger på kildeteksten og hjelper oss til å forstå og bruke de svenske oversettelsene. Vi setter pris på å samarbeide med en så kompetent og behagelig person!

Vi gir Patrik vår beste anbefaling!»

Gratsiela
On-line Marketing Coordinator

«Vi har samarbeidet med Patrik i flere år og har fra den første oversettelsen opplevd at Patrik har en profesjonell tilnærming til sitt virke og en pasjon for språk. Patrik leverer alltid til avtalt tid, noe som er avgjørende for oss, da vi ofte bruker oversettelsene til trykte materialer. Vi bruker også oversettelsene på våre nettsteder og på sosiale medier, hvor leserne både deler og etterlater positive tilbakemeldinger. For et internasjonalt firma som Wood Mizer er det viktig at våre oversettere har rask responstid og viser interesse for vårt felt. 

Vi vil uten tvil anbefale Patrik som en profesjonell oversetter.»

Mareks Lomako
Online Marketing Specialist, Wood-Mizer

«Mine forventninger var høye da jeg innledet samarbeidet med Patrik, og likevel var han i stand til å overraske meg. Patrik er den typen oversetter som alltid gir det lille ekstra. Oversettelser og korrektur er av høy kvalitet – alltid levert med et smil og litt ekstra service. Og alltid til avtalt tid. Patrik er den riktige hvis du har behov for marketingrelaterte, juridiske eller tekniske tekster, og han arbeider alltid med stor grundighet. 

Prøv Patrik! Jeg er sikker på at du vil oppleve det samme.»

Line Riddervold Thorsen
Translation Coordinator, Scantext